WiseGuide
Find: Kategori:
RSS-FEEDRSS

Agurkesalat

Du skal bruge:


Agurk, sukker, eddike, 10 peberkorn, en gryde, en skål og et rivejern.

Hæld en lille kop kogende vand i en gryde, en kop sukker, en kop eddike og peberkornene.

Varm lagen op under omrøring ved lav varme, til sukkeret er smeltet. Lagen må ikke koge.

Sæt lagen på køl.

Skær agurken i tynde skiver, og bland lage og agurkeskiver sammen.

Kan spises umiddelbart, men vinder i smag ved at stå på køl – fra et par timer op til en dag eller to.

Tips:

Tilsæt eventuelt:
3-4 fed hvidløg – skåret i tynde skiver
1 løg skåret i tynde skiver
Et par laurbærblade
lidt vanillekorn fra en vanillestang – lidt vanillesukker kan til nød bruges.

Alle ingredienser kommes i det varme vand.

ingredienser
afkøling
tynde skiver
pdf .PDF DOWNLOAD
QuickTime Video .QuickTime til Podcast DOWNLOAD
wmv.Windows Media DOWNLOAD