WiseGuide
Find: Kategori:
RSS-FEEDRSS

Bearnaise-Sauce

Du skal bruge:

Pasteuriserede æggeblommer Smør
bearnaise-essens
2 gryder
Et piskeris
Evt. frisk estragon

Smelt smør ved lav varme til det er klart

Kom essens og æg i en ny gryde og pisk det sammen til en fast konsistens

Hæld det klare, smeltede smør over i essens- og æggemassen lidt af gangen og pisk sammen til en mayonnaise-lignende konsistens

Krydr med salt og peber

Kom estragon i gryden og rør det sammen

Server evt. med hakkebøffer, pommes frites og hjemmelavet agurkesalat

Tips:
Afklaret smør vil sige, at smørret er smeltet under meget svag varme. Det bundfald som nu er dannet må ikke bruges i sovsen. Man tager med en ske det øverst liggende smør.
Skiller sovsen, kan det afhjælpes med lidt koldt vand (ganske ganske lidt iskoldt vand)

ingredienser
afklaret smør
snit estragon
pdf .PDF DOWNLOAD
QuickTime Video .QuickTime til Podcast DOWNLOAD
wmv.Windows Media DOWNLOAD